Tjenester

Konsultasjon Sexolog:

En konsultasjon foregår på kontoret mitt, hjemme hos deg eller over Skype. Jeg har kontor i Sørum, men har også mulighet til å ta imot klienter på kontor i Oslo, København, Århus og Molde etter avtale. Jeg har klienter både i Norge og utlandet, så ingen avstand er for lang. Om du lurer på hva en sexolog gjør, se Hva en sexolog gjør i menyen. Pris frem til studieslutt mars 2020: 250,- for 1 time og 350,- for 1,5 time. Ved reise kommer det et reisetillegg.

Konsultasjon Parterapeut:

Mange tror at det å gå til parterapeut betyr at forholdet egentlig er over. Dette stemmer ikke. Jo tidligere man går til en parterapeut, desto bedre er det for forholdet. I parterapien jobber vi mot en felles forståelse, bedre kommunikasjon og å løse opp i eventuelle misforståelser paret imellom. Man trenger ikke ha store problemer for å gå til parterapeut. Par kommer til meg for å snakke om lystforskjeller, lystproblematikk, kommunikasjonsproblemer, misforståelser, tillitsbrudd, utroskap eller annet rusk i forholdet, eller de kommer for å skape en god plattform tidlig i forholdet før problemene oppstår. Parterapien foregår på kontoret mitt, hjemme hos dere eller via Skype. Jeg tar også imot par på kontor i Oslo, København, Århus og Molde etter avtale. Pris frem til studieslutt mars 2020: 450,- for 1,5 time og 350,- for 1 time. Ved reise kommer det et reisetillegg.

Underviser:

Jeg brenner for seksualundervisning i skole og barnehage, og kan leies inn for å komme og snakke i klasser fra barneskolen og opp til videregående. Jeg kan også leies inn til foreldrekvelder og lærermøter, eller samtale med helsesykepleier. Jeg har eget opplegg for hvert klassetrinn, og jobber nå med å utvikle opplegg for barnehager. Jeg arrangerer også spørrekvelder/temakvelder for ungdommer i samarbeid med lokale bibliotek og helsestasjoner.

Foredrag/spørrekvelder/temakvelder:

I samarbeid med lokale arrangører som bibliotek o.l. arrangeres foredrag og spørrekvelder for foreldre, ungdommer, kvinner, menn, par osv. Temaene og målgruppene varierer, og blir annonsert lokalt der det skjer og her på hjemmesiden under Media/events. Jeg kan også leies inn til andre arrangementer.

Events:

Planlegger du jentekveld, utdrikningslag, fest, bursdag, vennekveld osv? I samarbeid med Passionfruit har jeg eget opplegg der jeg kommer på besøk med en koffert fullt av spennende saker. Jeg viser frem og forteller om leketøy og andre produkter innen sex og nytelse, i tillegg til å svare på spørsmål både fra den kliniske siden og den østlige Tantriske siden. Det blir alltid god stemning!  Jeg kan bookes via Passionfruit eller ved å kontakte meg direkte.

20190517_090844