Ukategorisert

Stille tider her inne

Som dere kanskje har lagt merke til, har nå nettadressen byttet fra sexologistudenten.com til tonehaldorsen.com. Dette er fordi jeg snart er ferdig som student, og forhåpentligvis blir eksamener bestått så jeg kan kalle meg sertifisert sexolog og parterapeut.

Det er litt stille her inne nå, og det er fordi det skjer alt for mye utenfor denne siden. Om dere vil lese litt informativt om sexologi o.l. så er det på min Instagram @tonesexolog det skjer (som dere kan se i margen på siden her), og det er Instagram som har mitt fokus nå. Rett og slett fordi jeg ikke har tiden eller overskuddet til å sett meg ned å skrive her inne. Jeg kommer sterkere tilbake, og da får dere vite mer om hva som skjer også. 🙂

Stay tuned!

2 tanker om “Stille tider her inne”

 1. Hei du! Nå er du kanskje ferdig utdannet, slik at det kanskje koster mer for sexologisk rådgivning? Hvor mye koster det eventuelt? Er du forresten NACS-godkjent?

  Liker

  1. Hei!

   Jeg er ferdig utdannet om 1 mnd, så du får fortsatt til studentpris. 🙂 250,- for 60 min og 350,- for 90 min. Jeg er ikke klinisk sexolog som man må være for å være medlem av NACS, men jeg er ACSCT-Godkjent (International Association of Contemporary Sexology and CoupleTherapy) 🙂

   Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s